2024. 05. 25.
Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Vitruvius Építőipari Vállalat Kft. információk
Budapest, V. ker. Irányi utca 10.
06/30 317 9825, 06 1 950 0481
info@centralora.huHivatalos márkaképviselet
Vitruvius Építőipari Vállalat Kft. szállítási információ

Ingyenes szállítás az ország egész területére!
bruttó 20.000.- Ft felett

Bejelentkezés/Regisztráció
Hozz létre saját fiókot,
A kosár üres
Bejelentkezés/Regisztráció
A kosár üres

Termékek keresése / termékkínálat szűkítése /

A termékkereső segítségével egyszerűbben lehet megtalálni a kívánt terméket. Kétféle mód közül van lehetőség választani.

1. A fejléc jobb oldalán található gyorskereső, amely az oldalon belül keres rá a beírt szóra, szótöredékre

2. Termék szűrő, amely a termékoldalakon található a bal hasábban, akkor jó, ha ismert, milyen igények, paraméterek mentén történik a termékek szűkítése, megtalálása.

A termékek egyszerű megtalálását segíti a termék részletes adatlapon a Modellváltozatok fül is. A részletes termék adatlapon érhető el a Csomagajánlat fül is amely segítségével egy adott termékhez kedvezményesen lehet vásárolni egy másik terméket/termékeket, amennyiben a választott termékhez kapcsolódik ilyen ajánlat.

A fenti keresési lehetőségek mellett lehetőség van un. szíjkereső használatára is, amely a Kiegészítők / HIRSCH óraszíj kereső menüpontok segítségével érhető el. A felhasználók itt a megadott paraméterek segítségével könnyen megtalálhatják a számukra megfelelőnek tartott óraszíjat.

A rendszerről

A webáruház a PHP+MySQL technológiát használja alapvetően, valamint több helyen tartalmaz Javascript programrészeket. A rendszer megfelelő működéséhez szükséges a Javascript kódok engedélyezése, ezért ha a böngészőprogram tiltja a Javascript utasításokat, akkor e beállítása módosítása szükséges. (Alapbeállításban minden ismertebb böngészőprogram engedélyezi a Javascript kódok futtatását.)

Egyéb rendelkezések

A weboldal/webáruház üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy oldalán működési módosításokat, további fejlesztéseket hajtson végre a felhasználók tájékoztatása mellett.

A webáruház üzemeltetője nem vállal semmilyen felelősséget/kötelezettséget az internet jellegéből adódó technikai hibákért, elírásokért, pontatlan árakért. A weboldalon található árak, információk tájékoztató jellegűek és hivatalos visszaigazolásig nem tekinthetőek ajánlatnak.