2018. 11. 20.
Tissot
Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Central Watch Kft. információk
Budapest, V. ker. Irányi utca 10.
06-1/311-0936, 06-20/265-0675
info@centralora.huHivatalos márkaképviselet
Central Watch Kft. szállítási információ

Ingyenes szállítás az ország egész területére!
bruttó 20.000.- Ft felett

Bejelentkezés/Regisztráció
Hozz létre saját fiókot,
A kosár üres
Bejelentkezés/Regisztráció
A kosár üres
Nautica az USA-ból
Nautica az USA-ból
2018-07-05

Nautica – élénk színek, sportos dizájn

A karórák világában a legszínesebbek közé tartoznak a Nautica modelljei, amelyek között jellemzően a műanyagszíjas megoldások népszerűek. Az 1983-ban alapított márka ergonomikus kialakítású karórái strapabíróak, így bátran viselhetők sport közben.

 

Ezt válassza, ha a legszínesebbet keresi

A centralora.hu kínálatában meglehetősen sok márka megtalálható, de ha a legszínesebbet keresi, akkor szinte biztos, hogy a Nautica modelljeire gondol. A Nautica az Egyesült Államokból indult 1983-ban, a központja jelenleg is New York Cityben található. Érdekesség, hogy 1994-ig State-O-Maine néven futott, akkor nevezték át a latin eredetű Nauticára, amelynek jelentése tengerészet, tengeri jártasság. Elsősorban ruházati márkaként ismerik, de órái is kiváló minőséget képviselnek a középkategóriás modellek között. A brand legutóbb áprilisban váltott tulajdonos, akkor vette meg az Authentic Brands Group.

 

Bátran viselhető sport közben

Ha megnézi a kínálatunkat, egyértelműen látszik, hogy élénk színekkel dolgoznak, ám ennek ellenére sem túlzottan harsányak. A Nautica karóra-kollekciójában műanyag-, bőr- és fémszíjas modellek is szerepelnek, előbbieknél a kék, a sárga és a piros szín dominál. A modellek inkább a férfiak ízlését szolgálják ki, de sportosabb hölgyeknek is kiválóan állnak, míg a fémszíjas verziók bárki ízlését elnyerhetik. A legtöbb modellen található dátumkijelzés, ami megkönnyítheti a mindennapi életet, az ergonomikus kialakítású, sportos verziók üvege pedig edzett kristályból készült, azaz strapabíró, nyugodtan viselhető sportolás közben. Fontos tudni, hogy minden karóránkra plusz egy év Central Watch-garanciát vállalunk a gyári garancián felül. Az azonnal elérhető jelzéssel ellátott termékeink megtalálhatók üzletünk készletében, így nyitvatartási időben bármikor átvehetők, illetve futárral azonnal küldhetők.

Vissza