2018. 11. 20.
Tissot
Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Central Watch Kft. információk
Budapest, V. ker. Irányi utca 10.
06-1/311-0936, 06-20/265-0675
info@centralora.huHivatalos márkaképviselet
Central Watch Kft. szállítási információ

Ingyenes szállítás az ország egész területére!
bruttó 20.000.- Ft felett

Bejelentkezés/Regisztráció
Hozz létre saját fiókot,
A kosár üres
Bejelentkezés/Regisztráció
A kosár üres
Különleges és kreatív karórák
2018-10-15

Különleges és kreatív karórák, amelyek a gyűjtőket is lenyűgözik II.

Van, amit egy autó ihletett, van, amelyiknek egy fonál a mutatója, és olyan is van, ami mintha Dalí képéről folyt volna le a csuklónkra.  

A posztnak azt a címet is adhattuk volna, hogy órák, amelyek egyáltalán nem tűnnek annak – hiszen a legtöbb tényleg annyira fantasztikus külcsínnel rendelkezik, ami teljesen elüt mindattól, amit egy karórához társítunk. Az előző részben már láthattatok néhány különleges darabot – most pedig következzen a folytatás.

Hironao Tsuboi Faceless

Na ez az az eset, amikor sokan talán elégedetlenül reklamálnának, hogy csak az óra fémszíját kapták meg, magát az órát nem. De ez félreértés, nem szabad bedőlni a látszatnak, ugyanis ez a japán csoda egy teljes értékű kronométer. Csak éppen a hagyományos kijelző helyett a fémszíjba rejtett LED-ekkel mutatja a pontos időt.

Nava Ora Unica Black

A minimalizmus jegyében ezen az órán mutatók helyett egy fonál két vége jelzi a pontos időt. Az egyik a kismutatónak felel meg, a másik a nagymutatónak, így egy kis gyakorlással leolvasható róla, mennyi az idő. Hogy mennyire pontosan, az más kérdés, de az biztos, hogy ennél egyedibb órával nem sokan fognak villogni a társaságban.

Olvadt óra – Dalí stílusában

Salvador Dalí Az emlékezet állandósága című festményén látható egy megolvadt óra, ami majdhogynem vizuális közhellyé lényegült át napjainkra. A magas labdát pedig az óragyártók is lecsapták, és elkezdték árulni a Dalíéhoz hasonló, „olvadt” órákat. Akinek a festmény bejött, ez is be fog.

Parmigiani Bugatti 370

Az egyik legnevesebb óragyártó, a Parmigiani és a Bugatti autógyár együttműködésének 10 éves évfordulója alkalmából készült el ez a nem mindennapi óra. Az óra a Bugatti autóihoz köthető dinamizmust és atmoszférát jeleníti meg. De nem csak azért kerül több mint 100 millió forintba, mert hat zafírkristály díszíti, ugyanis a megbízhatósága és a teljesítménye is kiemeli az átlagos karórák tömegéből.

 

Vissza